Aanmelden Wiebelen en Friemelen nog mogelijk!

Hallo Allemaal,

Op 11 Juli staat alweer de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie gepland van de workshop Wiebelen en Friemelen. Helaas hebben we op dit moment te weinig aanmeldingen om hem door te laten gaan.

Om inzicht te krijgen in de prikkelverwerking en welke strategieën je als ouders hiervoor al in kunt zetten is het een grote meerwaarde om de workshop Wiebelen en Friemelen vanuit 7Zintuigen binnen onze praktijk te volgen. Na internonderzoek is gebleken dat deelname een dermate grote meerwaarde heeft voor de behandeling van uw kind dat wij deze vanuit de zorgverzekeringsuren kunnen vergoeden.

Maar niet alleen als u kind behandeling nodig heeft, ook als u zelf graag meer handvaten wil in het omgaan met prikkelverwerkingsproblemen, dan is deze workshop echt iets voor jou!

Na de workshop zul je direct de verschillen tussen onder- en overprikkeling gaan herkennen, begrijpen welke profielen beter met elkaar matchen en kun je thuis direct actief aan de slag gaan met alle informatie, de strategieën en tips die je deze avond hebt opgedaan.

Hoe fijn is het om hier in de vakantie lekker mee te gaan werken, zodat jullie meer begrip hebben voor elkaar en daardoor ook meer rust hebben en lekker kunnen genieten!

Heeft u interesse en tijd op dinsdag 11 juli van 19.30 tot 22.30, er zijn nog meerdere plekken vrij! Geef je snel op via info@ergotherapiedeoplossing.nl of het aanmeldformulier op onze website!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×