Over ons

Hallo! Leuk kennis te maken

Een gezellig, betrokken en gedreven team, die er klaar voor staan om samen het beste in ieder kind naar boven te halen. Iedereen is gespecialiseerd in de Sensorische Informatieverwerking, ook wel prikkelverwerking, met daarnaast ieder zijn eigen specialisatie. Wij stellen ons graag verder voor……

Kwaliteit in een hoog vaandel

Binnen onze praktijk vinden wij het waarborgen van kwaliteit erg belangrijk en iedere therapeut is bij ons ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP), waarvoor iedereen zich iedere 5 jaar moet her-registreren. Voor deze registratie moeten we aantal verplichte uren cliënten behandelen en begeleiden, daarnaast aan intervisie en ontwikkeling van het beroep zelf doen, en natuurlijk de nodige bijscholing.
Samen met het hele team hebben we meerdere gezamenlijke team- en studiedagen, maar zorgt ook iedereen voor passende bijscholing rondom verschillende specialisaties.
Daarnaast zijn we aangesloten bij onze beroepsvereniging Ergotherapie Nederland om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Een goede klik is belangrijk!

De klik tussen ergotherapeut en kind, maar ook ouders vinden wij heel belangrijk. Bij een goede klik kan een kind zich ontspannen en is het gemotiveerd om te leren! Om doelgericht te kunnen werken is dit heel belangrijk voor de therapie en bij de aanmelding proberen wij dit zo goed mogelijk af te stemmen.
Maar het kan natuurlijk gebeuren dat de klik ontbreekt en dat is niet fijn. Neem dan gerust contact op, zodat we kunnen kijken hoe we wel voor deze klik kunnen zorgen, zodat het resultaat optimaal is voor het kind en zijn omgeving!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×