Ergotherapie

(Blind) Typen

Meld je snel aan als jij in groep 6 of hoger zit! Leer typen op een speelse manier, middels spelletjes, oefeningen, 1x per 2 weken een uur les en vervolgens thuis iedere week 3x een kwartier online oefenen met opdrachten en spelletjes!

Aanmelden Vergoeding

Kenmerken van de diagnose:

Voorbeeld case

Focussen op de cognitieve vaardigheden!

In 10 lessen binnen 20 weken worden de basisvaardigheden van blindtypen aangeleerd. Dit doen we in kleine groepjes met ruimte voor persoonlijke aandacht en zonder tijdsdruk. De methode Typ10 is hierdoor zeer geschikt voor kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen.

Door het focussen op cognitieve vaardigheden in plaats van repetitieve handelingen en lettercombinaties, worden met Typ10 zowel concentratie als motivatie bij kinderen verhoogd en vastgehouden. Obstakels in het leerproces (zoals faalangst) worden verminderd door het
wegnemen van tijdsdruk en de opbouw van de niveaus. We leggen namelijk de nadruk op wat kinderen al wel kunnen en werken van daaruit verder op een positieve, motiverende en uitdagende manier.

Typ10 zorgt ervoor dat kinderen zich de basis van het blind typen op korte termijn eigen maken. Daarna kunnen de kinderen zich positief verder ontwikkelen op vlak van het automatiseren en de snelheid door het online oefenen. Het systeem van wisselbekers en diamanten daagt hen hierbij uit.

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×