Fijne zomervakantie!

Hallo allemaal!

De vakantie is net begonnen. Wij willen onze stagiaire Pien hartelijk danken voor haar inzet tijdens de stage periode en wensen haar heel veel succes met haar baan bij de SintMaartens kliniek!

Om lekker samen met papa en mama iets leuks te doen zijn zomerse knutselopdrachten ideaal om even een momentje van ontspanning en rust te pakken, maar tegelijk ook je fijne motoriek en concentratie te oefenen.

Deze week kun je een fotocamera en een zomerse slinger maken

ZOMER Zomerse meloen slinger

ZOMER Fotocamera

Hoe gezellig is het om je huis, tent of caravan te versieren tijdens de zomer met een leuke zomerse slinger. En met de camera kun je tijdens je vakantie als een echte fotograaf op pad.

Een leuke aanrader naast deze knutselopdrachten zijn vakantie-doe boeken, hierbij oefen je de fijne motoriek, visuele waarneming, schoolse vaardigheden en concentratie! Dus dan blijf je toch een beetje in vorm voor als school straks weer begint. Als je geluk hebt delen ze deze doe-boeken vaak gratis uit bij je supermarkt, dus neem die zeker aan!

Wij wensen jullie allemaal veel knutselplezier, maar vooral een hele fijne vakantie!

Deze week zijn wij nog aanwezig en vooral druk met de nieuwe plannen voor komend schooljaar!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×