Jippie, 10 jaar De Oplossing

Op 1 oktober 2020 was het zo ver, onze praktijk bestaat alweer 10 jaar!

Voor de kinderen was er een echte cup-cake-wedstrijd en wat kwamen er lekkere en mooie resultaten voorbij, wat het jureren extra moeilijk maakte. Daardoor waren er uiteindelijk ook 4 winnaars die we blij hebben gemaakt met een gezelschapsspel of Lego, en alles is goed terecht gekomen!

De werklocaties hebben we getrakteerd op Bikkels, een ware sensorische smaaksensatie, voor al het vertrouwen in ons! De scholen, verwijzers en samenwerkingspartners hebben we verrast met een zakje lekker Babbelaars en een vrolijke kaart om iedereen te bedanken voor de fijne samenwerking en om de mogelijkheid te geven nog eens samen te “babbelen” wat de toekomst kan brengen!

En met het eigen team zijn we lekker gaan eten en daarna bowlen! Het was een gezellige avond waarbij ik door mijn team ook enorm in het zonnetje ben gezet!

Wat een feest en wat geniet ik nog iedere dag van mijn werk, de praktijk en ons team!
Al hebben we niet kunnen feesten, we hebben er samen wel een feest van gemaakt en ik wil iedereen bedanken die daar aan heeft bijgedragen!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×