Jippie, waardering van 8,5

Wij zijn trots!

We sluiten 2021 met een mooie waardering af!
Na een behandeltraject vragen wij ouders een CEE-formulier in te vullen om de kwaliteit van onze praktijk te meten en dit jaar scoren wij een 8,5 gemiddeld met mooie opmerkingen.

Iedereen gaf aan ons aan een ander aan te bevelen en zouden niets aan de praktijk willen veranderen.
Er wordt een goede kwaliteit geleverd, de ergotherapeuten zijn kundig, open en eerlijk. Ook wordt er tijdig doorverwezen als ze zelf niet de Oplossing zijn!

Start 2022

Het is fijn om te zien dat iedereen zo tevreden is, daar doen wij het voor.
Wij zien dit ook terug in de aanmeldingen, die veel meer zijn dan voorheen. Waarschijnlijk niet alleen door de kwaliteit, maar ook door de hulp die kinderen op het moment heel hard nodig hebben. Met name de vragen op het gebied van de prikkelverwerking nemen enorm toe! Zo erg dat wij de vraag niet aan kunnen en een wachtlijst hebben.
Helaas is er in de omgeving geen andere kinderergotherapeut met specialisatie in de prikkelverwerking en ook geen collega aan te komen met de juiste ervaring en kennis. Hierdoor loopt onze wachtlijst op, omdat wij kwaliteit voorop vinden staan en dat het kind en zijn systeem voor alles gaan!

Wij blijven verder zoeken naar een geschikte collega en onze nieuwste collega Roos is druk bezig met interne opleiding en scholing om meer vragen op het gebied van de prikkelverwerking te kunnen gaan behandelen. Op deze manier hopen wij de wachtlijst met kwaliteit aan te kunnen pakken!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×