Ergotherapeut in opleiding

Lindy Bright

  • Ik ben 24 jaar
  • Ik ben sportief aangelegd
  • Ik woon in Sint-Oedenrode

Hallo, Lindy Bright en op dit moment zit ik in mijn derde leerjaar van de opleiding Ergotherapie op de HAN in Nijmegen. Ik zal vanaf februari 2020 tot en met juli 2020 stage gaan lopen bij Ergotherapiepraktijk de Oplossing.
In de ochtenden ben ik samen met mijn medestudiegenoot Renske, te vinden op OBS Kompas, waar wij onder begeleiding van Femke het programma “Beweeg me te leren” gaan geven. In de middagen zal ik stagelopen binnen de praktijk met Linda.

Ik houd van:

Zwemmen

Ik geef zwemles aan kinderen met autisme

Verre reizen

Ik ga graag cultuur snuiven en maak het liefst ieder jaar een verre reis.

Oppassen

Ik pas regelmatig op 5 kinderen op, dat vind ik heel leuk

Leuk kennis te maken!

Hallo, ik ben Lindy Bright en ik ben 24 jaar oud en ben woonachtig in het mooie Sint-Oedenrode. Ik ben geboren in Nijmegen.
Voordat ik aan de opleiding Ergotherapie begon, wist ik al dat ik met de doelgroep kinderen wilde gaan werken. Na de middelbare school had ik de droom om fysiotherapeute te worden. Ik heb hier mijn studiekeuze op aangepast door eerst Sport & Beweging te volgen, zodat ik al kennis had wat betreft de anatomie van het lichaam.
Toen ik uiteindelijk ben gestart met de opleiding Fysiotherapie, ben ik erachter gekomen dat mijn kwaliteiten en interesses aansloten bij een andere opleiding.

Ergotherapie!

Ik miste het communicatieve stukje gedurende de opleiding Fysiotherapie. Het goed communiceren is een van mijn sterke punten en deze communicatieve vaardigheden kan ik nu inzetten gedurende mijn leerproces.
Op dit moment zit ik in mijn derde leerjaar van de opleiding Ergotherapie op de HAN in Nijmegen. Deze opleiding volg ik met veel plezier!
Ik heb de theoretische kennis die ik al had opgedaan tijdens mijn voorgaande studies toe kunnen passen gedurende mijn eerste twee studiejaren op de opleiding Ergotherapie. Ik heb mijn toetsen met succes behaald.
Ook heb ik al veel ervaring kunnen op doen in de praktijk. Ik geef al een aantal jaar iedere woensdag en zaterdag zwemles aan onder andere “bijzondere kinderen”. Ik ben gek op de kinderen, en vind het super interessant om mezelf te verdiepen in de wensen en behoeften van het kind. Ik vind het een mooie uitdaging om te kijken wat het kind nodig heeft en hier mijn lessen op aan te sluiten.
Het afgelopen half jaar heb ik deelgenomen aan de minor het kwetsbare kind, om mezelf meer te verdiepen in de ontwikkeling van het kind. Door het afronden van deze minor in combinatie van mijn werk in het zwembad, weet ik het zeker: het is mijn wens om kinderergotherapeut te worden!
Ik heb erg veel zin om de dingen die ik tijdens mijn studie, en de ervaring die ik buiten school heb opgedaan in de praktijk te gaan brengen.
Ik wil graag mijn kennis gaan toepassen in de praktijk, meer leren over de communicatie gericht op de doelgroep kinderen en de ouders/verzorgers, en meer leren over het opstellen van behandeldoelen bij de doelgroep kinderen.
Ik zal samen met mijn medestudiegenoot Renske, onder begeleiding van Femke het programma “Beweeg me te leren” gaan geven. Ik kijk er naar uit om de kwaliteiten van de kinderen in te zetten en hen uit te dagen om cognitieve en motorische activiteiten uit te voeren. In de middagen zal ik mee lopen binnen de praktijk.

Wie ben ik nog meer?

Ik ga graag cultuur snuiven. Het liefst maak ik ieder jaar een verre reis zodat ik zoveel mogelijk van de wereld te zien krijg. Verder ben ik sportief, en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Op donderdagavond dans ik samen met een grote meidengroep. Dit vind ik heerlijk! Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en pas ik graag op. Ik pas regelmatig op vijf kinderen en op een baby’tje van 3 maanden oud. Dit doe ik met heel veel plezier.

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotheraie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×