Ergotherapeut in opleiding

Julia van den Heuij

  • Ik ben 20 jaar oud
  • Ik ben derdejaars student bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen
  • Geïnteresseerd in het helpen van kinderen bij hun ontwikkeling

Mijn naam is Julia van den Heuij.
Ik loop het tweede semester van dit schooljaar tot eind juni stage bij Ergotherapiepraktijk de Oplossing. Ik loop op de maandag en dinsdag mee met Femke, dus je kunt mij in Oss en in Veghel tegenkomen. Daarnaast voer ik op de woensdag en donderdag een opdracht uit bij twee basisscholen in Oss. Deze opdracht is gericht op het voorbereidend schrijven voor kinderen in groep 2.
Ik hoop nog veel te leren en vind het nu al ontzettend leuk!

Ik houd van:

Zingen en gitaar spelen

Ik ga 1 keer in de 2 weken naar zangles met vriendinnen en speel in mijn vrije tijd gitaar.

Tekenen en schilderen

Ik kan genieten om lekker met muziek op aan een groot doek te werken of in een schetsboek te tekenen

Fitnessen en dansen

Ik ga 2 a 3 keer per week met een goede vriendin van mij samen fitnessen of lekker dansen.

Afspreken met vriendinnen

We gaan dan gezellig samen kletsen, een hapje eten of samen spelletjes spelen.

Kennis maken

Hallo, Ik ben Julia van den Heuij en ik ben 20 jaar. Ik woon in een dorpje in de buurt van Eindhoven samen met mijn familie. Ik vind het werken met kinderen super leuk! Dit merkte ik vooral toen ik een paar jaar dansles gaf aan meiden van basisschool leeftijd. Daarnaast heb ik tijdens mijn minor stage gelopen bij een medisch kinderdagverblijf.

Ergotherapie

In 2020 ben ik begonnen met de opleiding ergotherapie aan de HAN. Ik ben bij ergotherapie gekomen door een snuffelstage in mijn laatste jaar van de middelbare school. Wat mij vooral aantrok aan het beroep was het mensen helpen zelfstandig te kunnen doen wat zij graag willen doen. Zelfstandigheid is voor veel mensen erg belangrijk en dat trok mij aan bij het kiezen van deze paramedische studie.
Voor kinderen betekend dit vooral het werken aan een goede ontwikkeling. Het vorige semester van dit jaar heb ik de minor “het kwetsbare kind” gevolgd. Bij deze minor heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen. Daarnaast verdiepte deze minor zich in verschillende ziektebeelden en behandelingen van verschillende paramedici. Tijdens deze minor heb ik ook op een dag in de week stage gelopen bij een medisch kinderdagverblijf. Dit vond ik super leuk en leerzaam. Ik werd heel vrolijk van de oprechte blijdschap en spontaniteit van de kinderen. Ik hoop dat deze stage net zo leuk en leerzaam gaat zijn!

Interesses

Mijn hobby’s zijn zingen, gitaarspeen en tekenen of schilderen. Ik probeer in het weekend lekker creatief bezig te zijn. Daarnaast houd ik ervan om met mijn familie of vriendinnen gezellig te kletsen.

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×