Ergotherapeut in opleiding

Pien Floors

  • Op 9 februari ben ik jarig!
  • Ik hoop voor de zomervakantie van 2024 af te studeren!
  • Ik heb veel zin in deze stageperiode!

Mijn naam is Pien Floors en ik mag hier tot juni 2024 stagelopen. Hier heb ik erg veel zin in! Ik ben op maandag tot en met donderdag aanwezig, op de vrijdagen ga ik naar school.

Ik houd van:

Nederlandstalige muziek

Het liefst zing ik dit de hele dag. Ik ben dan ook fan van karaoke!

Dieren

Ik vind alle dieren leuk! Bij mijn ouders heb ik een hele lieve hond.

Wandelen

Zowel door de natuur als een rondje door de stad!

Afspreken met vrienden

Even bijkletsen, naar het terras, samen eten….

Leuk kennis te maken!

In september 2020 ben ik begonnen aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de minor “zingevingsgericht werken in social work, zorg en welzijn” heb ik veel geleerd over iemands drijfveren. Betekenisvol handelen vind ik erg belangrijk. Mijn eerste ergotherapie stage was in het Radboudumc, gedeeltelijk in het Amalia kinderziekenhuis. Tijdens deze periode heb ik mijn voorkeur voor het werken met kinderen ontdekt waarna ik daar nog een aantal uren onder supervisie heb mogen werken. Het werken met kinderen vind ik super leuk omdat ik er mijn energie in kwijt kan en de oprechte/eerlijke gesprekken erg kan waarderen! Een consult is voor mij pas compleet wanneer er een prettige sfeer heerst waarin iemand zich gehoord voelt. Ik heb ontzettend veel zin in deze stageperiode en kijk uit naar alles wat ik hier mag leren!

Wat doe ik nog  meer…

Wanneer de zon schijnt ben ik het liefst buiten. Het is voor mij niet snel te warm! In het weekend heb ik een bijbaan als activiteitenbegeleidster bij een woon-zorgvoorziening voor ouderen. Hier ben ik voornamelijk bezig met één op één activiteiten zoals samen fietsen op de duofiets, wandelen, (bord)spelletjes, creatieve bezigheden en bakken! In mijn vrije tijd vind ik bakken en koken ook erg leuk. Ik verzin daarbij graag mijn eigen recepten! Daarnaast sport ik een aantal keer per week. Ik ben dan meestal op de spinningfiets te vinden!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×