Ergotherapeut in opleiding

Daniëlle Grotenboer

  • Ik ben 23 jaar!
  • Ik woon op kamers in Nijmegen en in het weekend in Markelo bij mijn ouders.
  • Geïnteresseerd in het helpen van kinderen bij hun ontwikkeling.

Ik ben Daniëlle Groteboer en vanaf februari 2022 tot en met juni 2022 zal ik stagelopen bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing, in de ochtend op basisschool De Hoogakker voor het programma Beweeg Me Te Leren en in de middag loop ik met Femke en Mirna mee.

Mijn eerste vraag bij de opendag van Ergotherapie was dan ook: kun je later als ergotherapeut ook met kinderen werken? Om er zeker van te zijn dat ik in de toekomst alsnog met de leeftijdsgroep kinderen kan werken.

Ik houd van:

Met vrienden en vriendinnen afspreken

Gezellig samen spelletjes spelen, wat eten, drinken en kletsen.

Feestje vieren

Ik houd wel van een feestje met vrienden!

Schaatsen

Het liefste op natuurijs!

Bed & Breakfast

Ik werk met plezier bij De Hoestinkhof in Markelo.

Kennis maken!

Hoi, ik ben Daniëlle Groteboer en ik ben 23 jaar. Door de weeks woon ik op kamers in Nijmegen en in het weekend ben ik thuis bij mijn ouders te vinden in Markelo (Overijssel). Vanaf de middelbare school is de interesse ontstaan om te helpen bij de ontwikkeling van het kind. Hiervoor ben ik begonnen met MBO – verpleegkunde om in de toekomst kinderverpleegkundige te worden. Wegens lichamelijke omstandigheden kon deze droom niet in vervulling gaan. Ik heb daarna de HAVO gevolgd om een HBO opleiding te kunnen starten.
Mijn eerste vraag bij de opendag van Ergotherapie was dan ook: kun je later als ergotherapeut ook met kinderen werken? Om er zeker van te zijn dat ik in de toekomst alsnog met de leeftijdsgroep kinderen kan werken.

Ergotherapie

In september 2021 ben ik gestart met mijn derde jaar van de opleiding ergotherapie aan de HAN in Nijmegen. Vanaf september tot en met januari heb ik de minor ‘het kwetsbare kind’ gevolgd op de HAN. Ook heb ik in deze periode vrijwilligerswerk gedaan bij een kinderdagopvang. Vanaf februari 2022 tot en met juni 2022 zal ik stagelopen bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing, in de ochtend op basisschool De Hoogakker voor het programma Beweeg Me Te Leren en in de middag loop ik met Femke en Mirna mee.
Ik hoop dat ik bij de Oplossing een hele leerzame en leuke tijd ga hebben en kijk ik er naar uit om jullie te mogen ontmoeten.

Interesses

Naast mijn studie werk ik ondertussen al vijf jaar als horecamedewerker bij een bed & breakfast en high tea zaak de Hoestinkhof in Markelo. Ik werk hier met erg veel plezier en met mijn collega’s heb ik een goede band. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om spelletjes te spelen met mijn huisgenoten, of een feestje vieren. Ook vind ik het altijd gezellig om een dagje naar de stad te gaan met vriendinnen. Maar in de winter word ik ook erg gelukkig van (als het kan) schaatsen op natuurijs!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×