Ergotherapeut in opleiding

Moni Janssen

  • Ik ben 20 jaar!
  • Ik woon in Gassel
  • Geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen

Hallo, Ik ben Moni Janssen en vanaf 6 september 2021 start ik met mijn vierde jaar van de opleiding ergotherapie aan de HAN in Nijmegen en zal ik gaan stage lopen bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing.
Onder begeleiding van Femke zal ik een onderzoek binnen de praktijk doen en het programma Beweeg Me Te Leren binnen basisschool De Hoogakker te Nuland draaien in de ochtenden.
Op maandagmiddag ben ik te vinden binnen kindcentrum De Komeet in Oss en op dinsdagmiddag ben ik in Veghel, dit onder begeleiding van Femke.
Op woensdagmiddag ben ik in Veghel te vinden en op donderdagmiddag ga ik mee naar MS Elzeneind in Oss, dit onder begeleiding van Linda.

Ik houd van:

Met vrienden en vriendinnen afspreken

Gezellig samen spelletjes spelen, wat eten, drinken en kletsen.

De Jeugvereniging

Met veel plezier ben ik leidster van de meisjes (8 t/m 12 jaar)

Reizen

Nieuwe plekken ontdekken en samen herinneringen maken.

Fotografie

Foto’s en filmpjes maken van mooie momenten.

Leuk kennis te maken!

Hallo, ik ben Moni Janssen en ik ben 20 jaar. Ik woon samen met mijn ouders en zusje in Gassel. Vanaf het moment dat ik gestart ben met mijn opleiding is mijn interesse voor de ontwikkeling van kinderen erg groot geworden. Om deze reden ben ik mezelf dan ook gaan specialiseren in de doelgroep kinderen door het volgen van een minor met betrekking tot zowel de afwijkende als normale ontwikkeling van kinderen en heb ik afgelopen jaar als ergotherapeut stage gelopen op een middelbare VMBO school.

Ergotherapie

Op dit moment start ik met mijn vierde jaar van de opleiding Ergotherapie aan de HAN in Nijmegen. Ik zal vanaf 6 september 2021 stage gaan lopen bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing. Nadat ik klaar ben met mijn studie wil ik me verder gaan specialiseren binnen de doelgroep kinderen. Ik hoop hier een hele leuke en vooral ook leerzame tijd te hebben.

Wie ben ik nog meer?

Naast mijn studie werk ik als horecamedewerker parttime bij de Welnessboot in Mill. In mijn vrije tijd vind ik het erg gezellig om leuke dingen te doen met mijn vriend en vriendinnen, zoals een spelletjes avondje, een feestje of een drankje doen.
Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd ook nog leidster van een jeugdvereniging waarbij ik elke dinsdag avond leuke en creatieve activiteiten organiseer voor meisjes tussen de 8 en 12 jaar.

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×