Ergotherapeut in opleiding

Rinske Gorter

  • Ik ben 22 jaar!
  • Ik studeer aan de HAN Hogeschool Arnhem en Nijgen
  • Geïnteresseerd in het helpen van kinderen bij hun ontwikkeling.

Ik ben Rinske Gorter en vanaf het nieuwe schooljaar, 5 september 2022 tot en met januari 2023 loop ik stage bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing. Ik loop  op maandag en donderdag met Femke en op dinsdag en woensdag met Mirna mee, dus je zult me op verschillende locaties tegenkomen.
Daarnaast start ik met het opzetten van een project “Preventie voor de ontwikkeling van kinderen”. Ik zal hierbij nauw samenwerking met de logopedie en Praktijk Ondersteuners van de Huisarts (POH).
Ik heb er enorm veel zin in!

Ik houd van:

Vollleyballen

Heerlijke ontspanning door 2x trainen en 1x wedstrijd

Met vrienden afspreken

Samen gezellige dingen doen, eten, terrasje, winkelen en ga zo door.

Spelletjes

Ik ben dol op spelletjes spelen en heb een hele kast vol!

Wandelen in de bossen

Daar geniet ik van en het liefst met onze hond.

Kennis maken!

Hoi, ik ben Rinske Gorter en ik ben 22 jaar. Ik woon op kamers in Nijmegen samen met twee leuke huisgenootjes.
Ik heb van jongs af aan al interesse in kinderen en hun ontwikkeling. Ik paste bv op mijn neefjes en nichtjes en gaf volleybaltraining aan jeugdteams. Ook heb ik op een paar campings animatiewerk gedaan. En afgelopen zomer werkte ik in de kinderopvang.

Ergotherapie

Vanaf de zomer 2018 studeer ik ergotherapie in Nijmegen. Het mooie van het beroep ergotherapie vind ik dat je met kleine aanpassingen veel in iemands leven kunt betekenen. Mijn interesse voor het werken met kinderen valt gelukkig goed te combineren met het vak ergotherapie. Zo heb ik in mijn derde jaar de minor ‘Het kind centraal’ gevolgd en hierbij geleerd hoe het is om samen met andere disciplines verschillende casussen uit te werken. Ook heb ik stage gelopen op de kinderafdeling van een revalidatiecentrum in Enschede. Dit vond ik erg leuk en leerzaam!
Ik hoop dat ik bij de Oplossing een hele leerzame en leuke tijd ga hebben en kijk ik er naar uit om jullie te mogen ontmoeten.

Interesses

Naast mijn studie ben ik veel bezig met volleyballen. Dit jaar wordt mijn vierde seizoen bij het leukste damesteam van Nijmegen. Iedere zomervakantie organiseer ik met veel enthousiasme, samen met andere vrijwilligers, een volleybalkamp voor kinderen uit heel Nederland.
Daarnaast vind ik het erg leuk om tijd door de brengen met mijn vrienden en familie. Ik ben erg fanatiek tijdens het spelen van een van mijn spelletjes uit mijn spellenkast.

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×