Ergotherapeut in opleiding

Debbie van de Klundert

  • Ik ben 21 jaar!
  • Ik woon in Eindhoven
  • Passie voor de ontwikkeling van een kind

Hallo, ik ben Debbie van de Klundert en op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Ergotherapie aan de HAN in Nijmegen. Ik zal vanaf 1 februari 2021 stage gaan lopen bij Ergotherapiepraktijk de Oplossing.

Onder begeleiding van Femke zal ik mijn DIE-onderzoek binnen de praktijk doen en verschillende projecten mee ondersteunen rondom de ontwikkeling van het kind.
In de middagen zal ik op maandag- en dinsdag met Nicole meelopen binnen IKC Regenboog, op woensdag ben ik in Veghel onder begeleiding van Linda en op donderdag ga ik met Linda mee naar MS Elzeneind.

Ik houd van:

Jong Nederland

Van kleins af aan al lid en nu leidster van de jonge juniorengroep (9 t/m 13 jaar) en bestuurslid.

Lezen

Het lezen van tijdschriften, maar ook dikke boeken lezen vind ik leuk.

Tekenen

Creatief bezig zijn en mijn hoofd leegmaken.

Met vrienden afspreken

Spelletjes spelen, kletsen of gezellig uiteten!

Leuk kennis te maken!

Hallo, ik ben Debbie van de Klundert en ik ben 21 jaar. Ik woon samen met mijn ouders en broertje in Eindhoven. Al van jongs af aan vind ik het leuk om met kinderen bezig te zijn en ze te zien ontwikkelen. Deze passie heb ik dan ook meegenomen in mijn vrijwilligerswerk bij de jeugdvereniging Jong Nederland en tijdens mijn vorige stage binnen het ambulant kinderwerk.

Ergotherapie

Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Ergotherapie aan de HAN in Nijmegen. Nadat ik klaar ben met deze studie hoop ik me verder te kunnen specialiseren binnen de doelgroep kinderen. Ik zal vanaf 1 februari 2021 stage gaan lopen bij Ergotherapie praktijk De Oplossing. Ik heb er heel erg veel zin en hoop veel te kunnen leren.

Wie ben ik nog meer?

Naast mijn studie werk ik parttime bij een supermarkt op de broodafdeling. Ook vind ik het belangrijk om leuke dingen te doen met mijn familie en vind ik het leuk om in mijn vrije tijd met hen een film of serie te kijken.

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotheraie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×