Ergotherapeute

Lindy van Bakel - Wittenberg

 • Op 7 februari ben ik jarig!
 • Getrouwd met Aaron en moeder van een prachtige dochter
 • Woonachtig in Reek

Ik ben gespecialiseerd in:

 • Prikkelverwerking (SI)

  Coachen en begeleiden mbt zintuigelijke informatieverwerking

 • SchoolAMPS

  Observeren van motorische en procesvaardigheden in de klas

 • Fijne motoriek en (voorbereidend) schrijven

  Behandelen en adviseren rondom fijnmotorische vaardigheden

 • Planmatig handelen

  Begeleiden in het doelgericht en gestructureerd handelen

Hallo!

Mijn naam is Lindy. Ik ben geboren in Herpen en woon sinds 2016 samen met Aaron in Reek. Wij zijn getrouwd en sinds mei 2022 trotse ouders van onze dochter. Sinds augustus 2013 werk ik met veel plezier als kinderergotherapeut bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing.

Ik houd van:

Wandelen

Iedere avond een ronde door het dorp wandelen

Lezen

Tot rust komen door het lezen van een tijdschrift

Dieren

Een echte dierenvriend en gek op onze hond Senna

Puzzelen

Het maken van legpuzzels, maar ook het puzzelen in een escaperoom

Leuk kennis te maken!

Ik ben in 2013 begonnen met een stage bij Ergotherapiepraktijk de Oplossing. Ik heb deze stage met veel plezier gelopen en ben erg blij dat deze periode destijds een vervolg heeft gekregen. Inmiddels werk ik er alweer diverse jaren met veel plezier! Mijn enthousiasme om met kinderen te werken is de afgelopen jaren steeds meer gegroeid en blijft ook nog steeds groeien. Gedurende de opleiding ergotherapie kwam ik regelmatig in contact met kinderen. In het eerste jaar heb ik een oriënterende stage bij een vrijgevestigde (kinder)ergotherapiepraktijk gelopen. Vervolgens heb ik het blok kinderen en de minor kind en omgeving gevolgd, waarin ik met kinderen aan de slag mocht. Dit was voor mij een geweldige ervaring en gaf mij de bevestiging dat ik met kinderen wilde werken. Ik houd van nieuwe uitdagingen en de creativiteit die komt kijken bij het werken met kinderen. Naast de stage bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing heb ik stage gelopen op de revalidatieafdeling van een verzorging-verpleeghuis in Veghel. Dit was een leerzame tijd, waarin ik vooral het contact met de cliënten als positief heb ervaren. Toch werd mij opnieuw duidelijk dat ik mezelf wilde richten op het werken met kinderen. Inmiddels heb ik diverse scholingen gevolgd en ben ik gespecialiseerd in de sensorische informatieverwerking.

Wat doe ik nog meer?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, vrienden en familie. Samen een wandeling maken (met de hond), een spelletje spelen of een dagje weg. Ook vind ik het heerlijk om tot rust te komen met muziek en een tijdschrift. Daarnaast houd ik van shoppen, klus ik graag en ben ik vaak in onze tuin te vinden.
Sinds mei 2022 zijn wij trotse ouders van onze dochter Sara.

Momenteel ben ik niet behandelend aan het werk en zul je mij in de praktijk niet tegenkomen, maar ik ben druk bezig en wie weet straks ook weer behandelend.

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×