Ergotherapeute

Linda den Brok - van der Heijden

 • Op 29 november ben ik jarig
 • Getrouwd met Martijn sinds 22 juni 2018
 • Moeder van twee dochters en een zoon

Ik ben gespecialiseerd in:

 • Prikkelverwerking

  Coachen, begeleiden, behandelen en adviseren

 • Baby en Jonge kind

  in dagelijkse situaties meekijken, begeleiden en behandelen

 • Beelddenken

  Heb je een voorkeur om visueel informatie te verwerken

 • Aanvragen van voorzieningen

  Kindervoorzieningen en aangepast meubilair

Hallo! Leuk kennis te maken

Ik ben Linda den Brok – van der Heijden en heb tijdens het oprichten van De Oplossing stage gelopen alhier. Na mijn afstuderen mocht ik hier direct beginnen als ergotherapeut en nog altijd werk ik met veel plezier!
Ik ga graag de uitdaging aan om samen met het kind en zijn omgeving te kijken naar de hulpvraag en te zorgen voor handige handvatten of passende oplossingen.

Ik houd van:

Tuinieren

Ik ben graag in de tuin bezig, zowel met bloemen als een groentetuin.

Lezen

Ik lees graag een boek om lekker tot rust te komen!

Familie en vrienden

Ik doe graag leuke dingen met mijn gezin en vriendinnen.

Koken

Ik vind het leuk om nieuwe gerechten uit te proberen!

Ergotherapie is mijn ding!

Voordat ik aan de opleiding Ergotherapie begon wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken.
Na de middelbare school heb ik de opleiding SPW onderwijsassistent gevolgd op ROC de Leijgraaf in Oss. Deze opleiding heb ik in 2007 succesvol afgerond waarna ik gekozen heb om de opleiding Ergotherapie te gaan volgen.
Tijdens de opleiding Ergotherapie heb ik dan ook verdieping kunnen vinden door het volgen van een minor op het gebied van kinderen. Daarnaast heb ik stage gelopen bij Atlas Revalidatie Techniek in Ravenstein. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en adviseren van hulpmiddelen voor kinderen.
Mijn tweede stage was bij De Oplossing, waarbij de praktijk gedurende mijn stage werd opgezet en geopend op 1 oktober 2010. Ik heb vanaf het begin mee mogen draaien in de praktijk. Tijdens mijn stage hier heb ik veel geleerd over Sensorische Informatieverwerking en hoe ergotherapie hiervoor ingezet kan worden. Daarnaast heb ik kunnen zien hoe het is om een eigen praktijk te beginnen en wat hier allemaal bij komt kijken.
Na mijn afstuderen ben ik gestart als werknemer bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing.

Naast het werken als ergotherapeut heb ik in het najaar van 2011 de SPD module bij ‘Anders kijken naar Kinderen’ (AKK) gevolgd om me te specialiseren in de Sensorische Informatieverwerking. Hier heb ik geleerd om anders te kijken en beter te snappen wat prikkelverwerking inhoudt en wat dit in het dagelijks leven voor je betekent. Een echte meerwaarde om te volgen! Ondertussen heb ik de verdieping voor Prikkelverwerking en het Jonge Kind gedaan binnen AKK en werken we veelal middels de principes van 7 Zintuigen waardoor ouders meegenomen worden om meer te leren over prikkelverwerking en het inzetten van de juiste strategieën.
Ik heb een schrijfcursus gevolgd waar ik me verdiept heb in kinderen en schrijfproblemen en zijn we geschoold in de Writic. Als ergotherapeut blijf je je kwaliteit waarborgen door het volgen van diverse studiedagen, zo ook de studiedag van ‘Ik leer anders’ waar ik geleerd heb om kinderen te ondersteunen die een voorkeur hebben om in beelden te denken. Momenteel ben ik modules van de kinderopleiding aan het afronden waardoor er nog meer (h)erkenning zal komen voor ons als kinderergotherapeuten.

Wie ben ik nog meer?

Met vrienden en vriendinnen neem ik deel aan een actieve carnavalsgroep waar we samen deelnemen aan verschillende dorpsactiviteiten. Daarnaast ga ik sporten in de sportschool of hardlopen in bossen.
Samen met Martijn houden we van samen koken of te gaan uiteten. Ik ga graag op vakantie en als het mooi weer is trek ik er graag een dagje op uit! Daarnaast geniet ik van onze twee dochters en zoon, en doen we samen graag leuke dingen, lekker wandelen, spelen en genieten van het buitenleven!
Sinds de kinderen er zijn maak ik graag digitale fotoboeken om ons herinneringen samen vast te leggen en zo samen opnieuw te blijven genieten wat we allemaal mee maken.

Ergotherapiepraktijk De Oplossing biedt mij nog altijd genoeg uitdaging en ik werk hier met veel plezier!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×