Ergotherapeute

Mirna School

  • Op 23 november jarig!
  • Verliefd op Niels
  • Samenwonend in Gemert

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Fijne motoriek

  • (Voorbereidende) schrijfproblemen

  • Prikkelverwerking

  • Belasting-belastbaarheid/energie verdelen

Hoi!
Ik ben Mirna School, kom uit Gemert en ben sinds juni 2020 werkzaam bij Ergotherapiepraktijk de Oplossing. Hier werd ik direct warm ontvangen en krijg ik de mogelijkheden me verder te ontwikkelen als kinderergotherapeut!
Ik heb me verdiept in de prikkelverwerking, fijne motoriek, de vaardigheden die nodig zijn om te leren schrijven en oplossingsgerichte gespreksvoering. Hiermee help ik kinderen én hun ouders zelf denken in oplossingen, en focussen we ons op de sterke kanten van een kind.

Ik houd van:

Reizen

Nieuwe plekken, mensen, geuren, smaken en culturen ontdekken!

Fotografie

Inzoomen op het kleinste detail, of juist een wijds beeld vastleggen

Creatief bezig zijn

Tekenen, schilderen, naaien; noem maar op

Met vrienden afspreken

Een drankje doen, spelletje spelen of fijne gesprekken voeren

Leuk dat je wat over me wilt weten!

Ik ben in februari 2019 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik de minor ‘Het kind centraal’ gedaan.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken, en mijn minor en stage bevestigden dat helemaal. Na mijn afstuderen ben ik direct begonnen met werken als freelance ergotherapeut in de kinderergotherapie en ook een aantal dagen per week met volwassenen. Hierdoor heb ik een brede kijk op hulpvragen en oplossingen.
In 2020 heb ik de cursus ‘sensorische informatieverwerking’ bij ‘Anders kijken naar Kinderen’ afgerond en die vond ik heel waardevol. Ik pas de geleerde kennis graag toe in de praktijk of brainstorm ik met mijn collega’s over dit onderwerp. Inmiddels werk ik vijf dagen per week met kinderen en heb ik de volwassenergotherapie achter me gelaten. Ik geniet met volle teugen van deze mooie tak van ons vakgebied!
Ik heb me inmiddels verdiept in fijne motoriek, de vaardigheden die nodig zijn om te leren schrijven en oplossingsgerichte gespreksvoering. Hiermee help ik kinderen én hun ouders zelf denken in oplossingen en focussen we ons op de sterke kanten van een kind.

Ik vind het heel waardevol om kinderen op jonge leeftijd al te kunnen helpen bij hun ontwikkeling, zodat ze hier nog jaren lang plezier van kunnen hebben en ik kan bijdragen aan een goede ‘fundering’. Door hierin de ouders en leerkracht mee te nemen, bereiken we dat het resultaat zich ook kan vertalen naar de andere contexten zoals thuis of op school. Ik vind het bijzonder om te ervaren welke oplossingen kinderen vaak zelf al bedacht krijgen en waardeer hun ongekende creativiteit! Hier kan ik zelf vaak ook heel veel van leren.

Ik vind het heel waardevol om kinderen op jonge leeftijd al te kunnen helpen bij hun ontwikkeling, zodat ze hier nog jaren lang plezier van kunnen hebben. Door hierin de ouders en leerkracht mee te nemen, bereiken we dat het resultaat zich ook kan vertalen naar de andere contexten zoals thuis of op school. Ik vind het bijzonder om te ervaren welke oplossingen kinderen vaak zelf al bedacht krijgen en waardeer hun ongekende creativiteit! Hier kan ik zelf vaak ook heel veel van leren.
In november 2019 ben ik samen met mijn vriend een aantal maanden naar het buitenland geweest om een mooie reis te maken. Hier hebben we veel gezien, geproefd en geleerd!
Ook mijn hobby ‘fotografie’ kon ik hier heerlijk uitvoeren.

Dit vind ik ook heel leuk!

Voorheen gaf ik op de zaterdagochtend zwemles aan jonge kinderen vanaf 4,5 jaar. Ook ondersteun ik regelmatig bij activiteiten en schoolreisjes op de Mytylschool Eindhoven, gezien mijn zus hier docent is. Het werken met kinderen zit dus echt in de familie.
Naast dat ik er erg van kan genieten om met kinderen te werken, ben ik graag buiten. Wandelen, een rondje hardlopen of een stukje fietsen vind ik allemaal fijn. Ook ben ik graag creatief bezig door te tekenen, schilderen, naaien of te fotograferen. Ik verzamel oude camera’s, die waarbij je echt nog met een rolletje schiet. Het is altijd weer spannend hoe deze foto’s eruit komen te zien!
Ik hecht veel waarde aan mijn vrienden en familie, dus ben altijd in voor een gezamenlijk hapje, drankje of dagje weg!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×