Ergotherapeute

Jill van Bree

 • Op 19 januari ben ik jarig!
 • Verloofd met Jaap en gaat in juni 2024 trouwen
 • Trotse mama van een vrolijk meisje

Ik ben gespecialiseerd in:

 • Werkgeheugentraining

  Middels BCB training, maar ook coaching en begeleiding

 • Beelddenkende kinderen verder helpen

  Methode ‘ik leer anders’ leren informatie te visualiseren

 • Prikkelverwerking

  Coachen, begeleiden, behandelen en adviseren

 • Fijne motoriek en schrijven

  Trainen en adviseren

Hoi!

Mijn naam is Jill en woon samen met mijn vriend en dochter in Vught. Na jarenlang werkervaring te hebben opgebouwd in een andere eerstelijnspraktijk vond ik het tijd worden voor verandering. Ik ben daarom vanaf 2024 werkzaam bij ergotherapiepraktijk de Oplossing en zal dan vooral op locatie Veghel te vinden zijn. Ik hoop nog veel meer kinderen en ouders verder te kunnen helpen met hun vragen. Wie weet tot ziens! 

Ik houd van:

Familie en vrienden

Gezellig samen thee drinken of een wandeling maken

Creatief bezig zijn

Lekker freubelen en elke keer weer een ander knutselproject

Series en films

Ik kan me helemaal verliezen in een goede serie. Thrillers zijn mijn favoriet.

Snuffelmarkten en winkelen

Heerlijk snuffelen in winkels en kraampjes. Het voelt goed om speelgoed tweedehands te kopen.

Leuk dat je wat over me wilt weten!

In 2017 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de HAN. Ik ben er destijds in mijn stages achter gekomen dat ik werken met kinderen echt het allerleukst vind. Al voor én tijdens mijn studie werkte ik vaak met kinderen door op te passen en als entertainer bij de Kids Club op Center Parcs. Het leukste aan kinderen vind ik het speelse gedrag en de puurheid. Kinderen zien de wereld vaak heel anders en ontwikkelen zich ten op zichtte van volwassenen in een rap tempo. Ik vind het heerlijk om hier een aandeel in te hebben.  Ik probeer kinderen centraal te stellen door ze serieus te nemen en ze mee te nemen in het behandeltraject. Samen kijken we naar welke adviezen of oefeningen het beste bij hem/haar passen. We maken het oefenen leuk en waardevol. 

Dit vind ik ook heel leuk!

Het liefst breng ik tijd door met mijn dochter en vriend. We gaan er graag op uit en plannen leuke activiteiten met familie en vrienden. Ik hou er van om creatief bezig te zijn en om te lezen en puzzelen. Maar met een kleintje in huis kom ik daar de laatste tijd niet veel aan toe. Ik geniet van het wekelijkse moment dat ik en mijn dochter gaan (peuter)zwemmen.  

Naast tijd met mijn gezin en familie ben ik ook heel graag met vrienden. Heerlijk kletsen onder het genot van een goede borrelplank. Ik hou van spelletjes spelen en kom af en toe een keer in een escaperoom. Maar over het algemeen kun je me wel een echte huismus noemen. Ik ben heel blij met mijn kopje thee en een dekentje op de bank met een goede serie aan.

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×