Ergotherpeut

Moni Janssen

 • Ik ben jarig op 18 januari
 • Ik woon in Gassel

Ik ben gespecialiseerd in:

 • Schrijven

  Van krabbelen tot leesbaar schrijven

 • Fijne motoriek

  Voorschoolse vaardigheden als knutselen, tekenen en kleuren

 • Planmatig handelen

  Planning en structuur brengen je verder

Hoi allemaal,

Ik ben Moni Janssen en vanaf maart 2024 ben ik met veel enthousiasme gestart bij De Oplossing. Tijdens mijn studie heb ik een fijne stage periode gehad bij De Oplossing waardoor ik er voor heb gekozen om weer gezellig terug te komen.

Op de woensdagen en donderdagen ben ik dan ook te vinden in de praktijkruimte in Oss. Naast dat ik twee dagen bij De Oplossing werk, werk ik ook nog in de residentiele jeugdzorg waarbij ik begeleiding bied aan jonge kinderen met ontwikkelings-, gedrags- en leerproblemen.

Daarnaast ga ik vanaf september starten met de opleiding ‘Anders kijken naar de sensorische informatieverwerking bij kinderen’, waardoor ik in de toekomst ook kinderen kan helpen met prikkelverwerkingsproblemen en zal dan ook een dag extra binnen de praktijk komen werken, te weten op vrijdag.

Dus al met al lekker druk bezig en ik hoop mezelf nog veel te mogen ontwikkelen binnen dit mooie beroep.

Ik houd van:

Tijd doorbrengen met vrienden en vriendinnen

Gezellig samen op pad, spelletjes spelen, koffietje drinken en bijkletsen.

Festivals en feestjes

Altijd in voor een feestje, meezingen, dansen en een drankje.

Reizen

Nieuwe plekken ontdekken, herinneren maken en alles vastleggen op film en foto’s.

Sporten

Ook ben wekelijks in de sportschool te vinden.

Ergotherapie

In de zomer van 2018 ben ik begonnen aan de studie ergotherapie in Nijmegen. Vanaf het moment dat ik gestart ben aan de opleiding is mijn interesse voor de ontwikkeling van kinderen steeds groter geworden. Om deze reden was de specialisatie voor de doelgroep kinderen snel gemaakt. Vanaf het derde jaar ben ik daarom begonnen met een stage op een middelbare VMBO school, heb ik een minor  ‘Het kind centraal’ gevolgd, heb ik stage gelopen bij De Oplossing en als laatste samen met drie andere studenten een scriptie geschreven over de bruikbaarheid van bestaande (ouder)vragenlijsten om de sensorische informatieverwerking (SI) in kaart te brengen bij kinderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Na vier jaar hard werken heb ik in juli 2022 met trots mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Wie ben ik nog meer?

Naast mijn werkleven vind ik het leuk om druk bezig te zijn met vrienden en familie. Ik houd van gezelligheid. Zo ga ik graag samen met vriendinnen de stad in, drinken we een koffietje, spelen we een spelletje, kletsen we bij, koken we samen of gaan we naar een festival.
Daarnaast ben ik ook elke dinsdagavond leidster bij de Jeugdvereniging bij ons in het dorp, waarbij ik samen met een leuke groep leiding allerlei activiteiten organiseer voor de kinderen, zoals het jaarlijkse kamp. Naast al de drukte vind ik het fijn om een rondje te wandelen met onze hond, Willem, of een serie te kijken.
Tot ziens bij ons in de praktijk!!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×