Praktijklocaties dicht ivm Coronavirus

Beste ouders, verzorgers en kinderen

Deze middag heeft het kabinet middels een persconferentie aangegeven alle scholen te sluiten en iedereen zo veel mogelijk thuis te laten werken, waar mogelijk. Gezien ons werk is vanuit huis werken helaas niet of nauwelijks mogelijk, maar wij willen en moeten wel onze maatschappelijke verantwoording nemen.

Onze praktijk is in meerdere schoollocaties gevestigd en deze locaties gaan sowieso dicht, maar ook onze hoofdlocatie in Veghel zullen wij sluiten om zoveel mogelijk sociaal contact te voorkomen.

Dit betekend dat alle ergotherapie behandelingen tot 6 april worden gecanceld tot nadere instructies vanuit het cabinet, RIVM en GGD.

In overleg met jullie eigen ergotherapeut willen wij jullie wel graag een alternatief aanbieden, want het is zonde om alle gemaakte groei te staken door de situatie waar we nu in komen, te weten: het Coronavirus.

Samen zullen jullie overleggen wat mogelijk is aan thuis oefenen en hoe dit het beste ingekleed kan worden, denk hierbij aan video opname bespreken, huiswerkopdrachten, dagplanning structureren en strategieën om samen de dag fijn door te komen.
Laten we samen het beste maken van deze onzekere periode en samen verantwoording nemen en dragen om verder verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk in te dammen en te remmen.

Wij hopen hierin op u begrip.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mochten er vragen zijn kunt u te allen tijde contact opnemen. U kunt met algemene vragen mailen naar: info@ergotherapiedeoplossing.nl of contact opnemen via telefoonnummer: 06-53868810, daar wij niet op de praktijk zijn en de vaste lijn dus ook niet kunnen beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook bij uw eigen ergotherapeut terecht voor kind specifieke vragen, via voornaamtherapeut@ergotherapiedeoplossing.nl.

Met vriendelijke groet,
Team Ergotherapiepraktijk De Oplossing

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×