Workshop Wiebelen en Friemelen 2024

Hallo Allemaal,

De Workshop Wiebelen en Friemelen voor 30 Januari is helemaal vol! Mocht u als ouder of als onderwijs of jeugd professional ook interesse hebben in deze Workshop leest u dan nog even verder.

Om inzicht te krijgen in de prikkelverwerking en welke strategieën je als ouders hiervoor al in kunt zetten is het een grote meerwaarde om de workshop Wiebelen en Friemelen vanuit 7Zintuigen binnen onze praktijk te volgen. Na internonderzoek is gebleken dat deelname een dermate grote meerwaarde heeft voor de behandeling van uw kind dat wij deze vanuit de zorgverzekeringsuren kunnen vergoeden.

Maar niet alleen als u kind behandeling nodig heeft, ook als u zelf graag meer handvaten wil in het omgaan met prikkelverwerkingsproblemen, dan is deze workshop echt iets voor jou!

Na de workshop zul je direct de verschillen tussen onder- en overprikkeling gaan herkennen, begrijpen welke profielen beter met elkaar matchen en kun je thuis direct actief aan de slag gaan met alle informatie, de strategieën en tips die je deze avond hebt opgedaan.

Hoe fijn is het om hier lekker mee te gaan werken, zodat jullie meer begrip hebben voor elkaar en daardoor ook meer rust hebben en lekker kunnen genieten!

Heeft u interesse en tijd op dinsdag 5 maart van 19.30 tot 22.30, er zijn nog enkele plekken vrij voor de ouder workshop!

Op dinsdag 9 maart staat er  een workshop gepland voor onderwijs / jeugd professionals, ook hiervoor kunt u uzelf en/of collega’s nog aanmelden.

Geef je snel op via info@ergotherapiedeoplossing.nl of het aanmeldformulier op onze website!

Workshop vol? Geen probleem, we hebben het hele jaar door nog workshops voor ouders;

Dinsdag 16 april 2024
Dinsdag 21 mei 2024
Dinsdag 2 juli 2024
Dinsdag 17 september 2024
Dinsdag 29 oktober 2024
Dinsdag 10 december 2024

en voor onderwijs / jeugdprofessionals zijn er workshops van 9:00 tot 15:00 (incl. lunch), dit is mogelijk op locatie of in de praktijk te Veghel

Zaterdag 9 maart 2024

Zaterdag 1 juni 2024

Zaterdag 19 oktober 2024 

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×