Workshops in de Herfstvakantie

Herfstvakantie workshops!

In januari 2020 heeft u voor onze stagiaire Iris van Mersbergen een onderzoek gedaan of er behoefte is aan een “Bootcamp”. Vanuit onze praktijk speelde de vraag of ouders in de omgeving van Meierijdstad behoeften hebben aan een bootcamp voor hun zoon en/of dochter.
Als ergotherapeuten werken wij praktisch en gericht met een hulpvraag met betrekking op het dagelijks handelen.
Zo zouden we met de bootcamp uw kind rondom het schrijven, (voor-) schoolse vaardigheden, concentratie, planmatig handelen, werkhouding en prikkelverwerking een extra boost kunnen geven.”

Iris heeft hiervoor een enquête verspreid en uit de enquête is naar voren gekomen dat ouders behoefte hebben aan een Bootcamp op het gebied van de Executieve Functies. Deze zomervakantie hebben wij een teamdag gewijd aan dit onderwerp om te kijken naar onze mogelijkheden, aansluitend bij de wensen vanuit het onderzoek.

Wij hebben een vijftal workshops uitgewerkt waarin aan meerdere executieve functies wordt gewerkt.
In de Herfstvakantie, op maandag 25 oktober en woensdag 27 oktober 2021 van 9.00 tot 10.30 uur, willen wij de eerste workshops gaan draaien.
Lees in de basisflyer meer informatie over de opzet en onderbouwing en de thema-flyers met welke workshops wij starten. Vergeet vervolgens uw kind niet op te geven, want vol = vol!

5 Workshops rondom Executieve Functies

PARCOURS Workshop Executieve Functies

LEGO Workshop Executieve Functies

Groetjes het hele team van De Oplossing

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×