Zomervakantie!

De zomervakantie is begonnen en dit betekend ook dat wij een stapje terugzetten.

Komende 2 weken zijn wij nog actief aanwezig en naast het behandelen van kinderen, vooral druk met de administratieve kanten van ons vak en natuurlijk weer 2 teamdagen om samen verder de verbreding en verdiepingen op te zoeken.

Wij gaan deze teamdagen gebruiken om processen nog vloeiender te laten verlopen, het waarborgen van de kwaliteit binnen onze praktijk door te kijken welke scholingen er komend jaar op het programma komen, kijken hoe we preventief meer kunnen bereiken binnen de ontwikkeling van jonge kinderen, en nieuwe kansen en mogelijkheden bekijken! Wij hebben er zin in!

Van maandag 9 tot en met vrijdag 27 augustus is onze praktijk gesloten, maar voor noodgevallen zijn wij altijd bereikbaar en inzetbaar. Mail een bericht naar info@ergotherapiedeoplossing.nl, deze mail lezen wij iedere dag aan het einde van de werkdag uit en indien nodig nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne Zomervakantie, met mooi weer en lieve mensen om je heen!
Geniet!

Groetjes namens het hele team van De Oplossing!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×