1 Februari start onze nieuwe stagiaire

Welkom Debbie

Wij wensen jou een hele fijne stageperiode binnen onze praktijk!
Onder begeleiding van Femke zal Debbie haar DIE-onderzoek binnen de praktijk doen en verschillende projecten mee ondersteunen rondom de ontwikkeling van het kind. In de middagen zal ze op maandag- en dinsdag met Nicole meelopen binnen IKC Regenboog, op woensdag is ze in Veghel onder begeleiding van Linda en op donderdag gaat ze met Linda mee naar MS Elzeneind.

Debbie stelt zich graag aan jullie voor!

Hallo, ik ben Debbie van de Klundert en op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Ergotherapie aan de HAN in Nijmegen. Ik zal vanaf 1 februari 2021 stagelopen bij Ergotherapiepraktijk de Oplossing, waar ik heel veel zin in heb!

Onder het kopje “Over ons” kun je meer over mij lezen.
Ergotherapeut in opleiding – Ergotherapie De Oplossing – Veghel

 

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×